Inschrijving Bruintje Beer Tocht 2023 weer geopend

Als trotse organisator achter de inmiddels befaamde Bruintje Beer Tocht, zijn wij verheugd te melden dat de inschrijving voor de Bruintje Beer Tocht 2023 inmiddels is geopend!

Meedoen aan de Bruintje Beer Tocht 2023 kan alleen middels voorinschrijving. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent, want VOL = VOL!

Voorinschrijven mogelijk per 1 december 2022

Vanwege de grote populariteit van de Bruintje Beer Tocht én een limiet aan het maximum aantal deelnemers kun je in 2023 alleen meefietsen middels voorinschrijving. De inschrijving is geopend vanaf 1 december en sluit bij het maximum aantal deelnemers van 650.

De kosten voor de BBT 2023 bedragen €17,50. Leden van de NTFU profiteren van een leuke korting: zij betalen €14,50. 

Deelnamepakket cadeau t.w.v. ruim €40

Als je je op tijd weet in te schrijven voor de Bruintje Beer Tocht ontvang je bij de start een prachtig deelnamepakket! Bij deze zesde editie ontvang je traditiegetrouw uiteraard de Limited Edition Flandriens renner van de BBT. Maar óók een een ideale waterproof smartphone case met voldoende ruimte voor je telefoon, pasjes en wat muntgeld. Perfect voor tijdens al jouw fietstochten!

En er is meer. Je ontvangt van ons koffie bij start & finish, koffie met gebak onderweg en maar liefst tweemaal een extra verzorging onderweg! Het is niet voor niets dat de Bruintje Beer Tocht het NTFU keurmerk Extra Goed Geregeld mag voeren.

Fietsen voor het goede doel

Natuurlijk geniet je als deelnemer van de BBT optimaal van de regio Zuid-Oost Groningen. Daarnaast steun je het goede doel. In 2023 is dat, net als voorgaande jaren, het bijeen fietsen van vakanties voor kinderen die aan de andere kant van het geluk zijn geboren.

Deze kinderen uit onze regio gaan een onvergetelijke vakantietijd tegemoet in het kinderhotel “De Burcht Wedde”. Tijdens de editie van 2022 konden we met elkaar maar liefst 50(!) gezinnen laten genieten van een mooie vakantie. Het doel voor 2023 is om dit te overtreffen.