Clubinformatie

 1. Oprichting van onze vereniging.
 2. Doel van de vereniging.
 3. Wie is het bestuur?
 4. Wanneer wordt er gefietst?
 5. Wat zijn de kosten?
 6. Waar kan ik mij aanmelden?
 7. Waar kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
 8. Statuten en jaarverslagen.
 9. Competitie kilometervreters.

 

 1. Opgericht op 17 december 2013 met als uitgangspunt: een leuke en gezellige fietsclub. Lid worden verplicht u tot niets. Saamhorigheid en samen sportief bezig zijn is belangrijk binnen onze club.
 2. De vereniging is opgericht zonder winstoogmerk en is niet sponsor gebonden.
 3. De vereniging heeft een bestuur bestaande uit een voorzitter, secretaris en een aantal leden.
 4. Elke zondagmorgen, in de periode van 1 maart tot 31 oktober, wordt er gestart bij de winkel van Altaflex Fiets + Techniek aan de Marktstraat 37 in Musselkanaal. De vertrektijd is 9:00 uur. Bij slechte weersomstandigheden kan de toertocht worden afgelast. Tevens wordt er in bovenstaande periode op de woensdagavond gefietst. De vertrektijd is dan 19:30 uur vanaf dezelfde startlocatie. Tussen 1 november en 28 februari wordt er alleen op de racefiets gefietst indien het weer het toelaat en in onderling overleg (zie publicaties en meldingen op de agenda van deze site). Tevens kan er gefietst worden op de atb.
 5. De contributie is vastgesteld op €55,= per jaar. Genoemd bedrag is incl. lidmaatschap NTFU. Tegen betaling van een meerprijs van € 99,= ontvangt U een basis kledingpakket, bestaande uit 1 korte broek met zeem en 1 shirt met korte mouw. Overige kleding extra mee te bestellen. Kledingprijzen zie elders deze website. Wij stellen het zeer op prijs dat ieder clublid minimaal 1 basis kledingpakket afneemt en deze kleding tijdens gezamenlijke tochten draagt.
 6. Lid worden kan eenvoudig via deze site. Onder contact klikt u op aanmelden. U wordt dan doorgelinkt naar het aanmeldingsformulier.
 7. Opzeggen kan via hetzelfde formulier als aanmelden. U heeft hier de keuze aanmelden of opzeggen.
 8. Een keer per jaar vindt er een algemene ledenvergadering plaats.